Аж мороз по шкірі: Відео зустрічі 12-річного хлопчика з диким ведмедем (відео)

Чим закінчилася пригода - у матеріалі.

Стоп-кадр з відеоУ соцмережах поширилося жахаюче відео зустрічі 12-річного хлопчика з диким ведмедем. Під час сімейної прогулянки на природі в італійській провінції Тренто, в районі Доломітових Альп, 12-річний Алессандро Францоі відійшов від дорослих, повідомляють Патріоти України. Як пише видання The Telegraph , він хотів пошукати напівкоштовні камені, які тут іноді зустрічаються. І тут раптово у нього за спиною через кущів з'явився величезний бурий ведмідь. Звір зацікавився дитиною і пішов за ним. Хлопчик, не втративши холоднокровності, повівся правильно. Він повільно пішов до рідних, які не прискорюючи крок і не роблячи різких рухів. Іноді він обертався, але намагався не дивитися тварині в очі. Сім'я радила дитині не панікувати. Ведмідь якийсь час слідував за ним. А потім, до загального полегшення пішов у своїх справах.

Родичі кажуть, що Алессандро читав багато книг і знає, як вести себе з мешканцями лісу. Відео його знайомства з ведмедем поширилося по соцмережах і потрапило в західні ЗМІ.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...