2-річний малюк з США розвеселив мережу кулінарним шоу

Відео вже набрало 82 тисячі переглядів за 5 днів.

Дворічний хлопчик розчулив користувачів мережі, він разом з бабусею готував печиво і весь час намагався спробувати інгредієнти на смак, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео у Facebook.

Малюк з апетитом до кулінарії став відомим, після того, як його мати Крісті поділилася веселим відео на Facebook, де він готує їжу зі своєю "Нана".

Поки Нана намагалася навчити Кейда пекти печиво, малюк, здавалося, більше цікавився, як з'їсти всі інгредієнти, які вона виливала в миску.

У ролику можна було побачити малюка в капелюсі від шеф-кухаря і білому фартусі. Кейд кілька разів пірнав в миску, в той час як його бідна бабуся намагалася перешкодити йому їсти сирі яйця, цукор і масло.

"Ми не їмо яйця", - можна було чути, як вона говорила між нападами сміху.

Відео було опубліковано у всіх популярних соціальних мережах, включаючи Twitter, Facebook і сторінку Кейда в Instagram, якою управляє його мати Крісті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...