Зимова казка з України: NASA опублікувало чарівну світлину засніженого Дніпра (фотофакти)

Знімок був зроблений з космосу 9 лютого 2017 французьким астронавтом.

Національне аерокосмічне агентство США (NASA) опублікувало зимове фото річки Дніпро, зроблене з космосу, повідомляють Патріоти України. Знімок був зроблений 9 лютого 2017 французьким астронавтом Томом Песке і розміщений в блозі агенції. Песке був бортінженером 50-ої експедиції на Міжнародній космічній станції.

"Вид зимових ландшафтів з МКС також чарівний. Ця ділянка річки на північ від Києва нагадав мені про картини Хокусая (японський художник Укійо-е Кацусика Хокусай, - ред.)", - описав астронавт свої враження.

У NASA відзначили, що кожен день станція робить 16 витків навколо Землі, а екіпаж, коли не зайнятий роботою, часто фотографує поверхню планети з унікальних ракурсів, доступних з космосу.

Нагадаємо, річка Дніпро бере початок в болоті Мшара в Смоленській області РФ і впадає в Дніпровсько-Бузький лиман Чорного моря.

Джерело: Апостроф

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...