Звільнили і.. "розікрали": Про вантаж та комплектуючі з "полоненого" у Щербинівці потягу (відео)

Скоєння тяжкого злочину, що мало місце протягом тривалого часу, припинено завдяки поліцейським Донеччини, СБУ та іншим правоохоронним органам.

Вантаж поїзда, звільненого в Щербинівці, розкрали, заявляє начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні представник "Укрзалізниці" після огляду звільненого з полону в Щербіновці тепловозу з вагонами повідомив про розкрадання вантажу та викрадення комплектуючих з "полоненого" потягу", – написав він у Facebook.

Аброськін запевнив, що правоохоронці повністю контролюють ситуацію.

"Скоєння тяжкого злочину, що мало місце протягом тривалого часу, припинено завдяки поліцейським Донеччини, СБУ та іншим правоохоронним органам. Закону в Україні бути", – заявив він.


Щербинівка – селище міського типу Донецької області, підпорядковане Торецькій міській раді, розташоване на правому березі річки Кривий Торець.

Напередодні, 13 березня, у штабі "блокади торгівлі з окупантами" заявили, що СБУ та спецпідрозділ поліції КОРД захопили їхній редут на станції Кривий Торець. Потім затриманих там відпустили.

"Укрзалізниця" заявляє, що станом на 14 березня "рух вантажних поїздів з непідконтрольної території Донецької та Луганської областей на підконтрольну та зворотно через усі залізничні стики не здійснюється".

"Рух вантажних поїздів здійснюється лише в межах підконтрольної території України", – запевняє компанія.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...