Зухвалі злочинці "обчистили" банкомат на 1,6 млн грн на Київщині

Прислів'я "нахабство-друге щастя" не спрацювала.

У Борисполі Київської області двоє чоловіків вкрали з банкомату 1,5 млн грн (за версією поліції - 1,6 млн грн). Співробітники правоохоронних органів наздогнали зловмисників у місті Ірпінь.

Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури на сторінці в Facebook.

"Бориспільська місцева прокуратура спільно зі співробітниками поліції затримали двох чоловіків, які ввечері 18 травня, у м. Бориспіль, із сейфа банкомату одного з районних відділень банку, викрали грошові кошти в сумі 1,5 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зловмисники зникли з місця злочину, проте їх "затримали за гарячими слідами в м. Ірпінь".

Зазначеним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 (крадіжка) КК України.

У прокуратурі також заявили, що будуть клопотати у суді про взяття підозрюваних під варту. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Водночас у прес-службі обласної поліції розкрили подробиці погоні за злочинцями, зазначивши, що вкрадено було 1,6 млн грн, а не 1,5 млн грн.

"Після надходження повідомлення про викрадення готівки з банкомату в місті Бориспіль поліцейські зробили низку невідкладних оперативно-розшукових заходів: встановили автомобіль, на якому пересувалися злочинці - Toyota Corolla. Протягом години виявили його у м. Ірпінь і почали переслідування. Залучаючи місцевих патрульних поліцейських, заблокували проїзд і затримали зловмисників", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що злочинцями виявилися 33-річний і 35-річний раніше судимі жителі столичного регіону.

Під час обшуків у підозрюваних знайшли набір інструментів, за допомогою яких був зламаний банкомат.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...