Зрада в ООН: Об'єднані нації визнали російський телефонний код для анексованого Криму

За словами міністра зв'язку і масових комунікацій, півострів надійно пов'язаний з материковою частиною Росії підводними кабелями.

Про це повідомив голова Мінкомзв'язку Росії Микола Нікіфоров, передають Патріоти України із посиланням на РИА "Новости".

"Міжнародний союз електрозв'язку (це ключова організація в межах ООН), в офіційних документах зазначив Крим і Севастополь як повноцінну територію зв'язкової частини Росії, і будь-які розмови на тему зв'язкової інфраструктурної приналежності повністю відійшли в минуле", – наголосив Нікіфороф.

Він також зазначив, що півострів надійно пов'язаний із материковою частиною Росії підводними кабелям.

"Російська нумерація, російські частоти, російський інтернет. Жодних розходжень немає, і не залишилося. Це підтверджено, окрім іншого, документами на рівні організації в ООН. Це – важливе рішення, яке дає підставу продовжувати системний розвиток зв'язку", – заявив Нікіфороф.

Нагадаємо, російські телефонні коди для анексованого Криму та Севастополя були опубліковані в оперативному бюлетені МСЕ за липень 2017 року із виноскою такого змісту: "Інформація опублікована на прохання Росії. Цей факт не виражає жодної думки з боку МСЕ або його секретаріату щодо статусу цих територій".

У цьому ж документі містяться коди для Кримської області та міста Севастополя в розділі, присвяченому Україні.

За даними агентства, з материкової частини РФ на півострів протягнуті дві волоконно-оптичні лінії зв'язку (ВОЛЗ) загальною пропускною спроможністю 12 терабайт. Перша (потужністю 8 терабайт) прокладена по дну Керченської протоки і запущена в експлуатацію в квітні 2014 року. Друга ВОЛЗ - резервна - введена в дію на початку липня 2017 го з пропускною спроможністю в 4 терабіта. Українська лінія була демонтована влітку минулого року.

На російський телефонний код Крим перейшов в травні 2015 го.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...