"Зовсім оху*ли, стати ніде!": Пост про байдужість українців розбурхав мережу

Про те, що цю ваду цю ваду навіть могила не виправить написав на своїй сторінці засновник інтерактивного лялькового театру Spillikin Олексій Новіков.

Новіков: "Незважаючи на те, що в нашій країні нині дуже багато позитивних змін, є дещо, що ніяк не викоріниться – безвідповідальність українців на дорогах та байдужість до життя інших"/ Ілюстрація: ІнтернетУкраїнці байдужі до життя інших людей, і цю ваду навіть могила не виправить.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав креативний директор, засновник інтерактивного лялькового театру Spillikin Олексій Новіков.

Він зазначив, що на цю думку наштовхнув випадок, який стався дорогою до станції метро "Либідська" в Києві.

"Переді мною розвертається Х5, і відразу ж зупиняється в другому ряду, тому що в правому вже стоїть мікроавтобус якогось генія. Тип із Х5, не вмикаючи аварійку, показово вилазить, тисне руку чоловіку, що підбіг, і повідомляє йому: "Зовсім оху*ли, стати ніде!". Після цього вони починають щось обговорювати. Причому нікуди не відходячи, там, де він і виліз із машини. Тобто для мене перешкоди в три ряди від тротуару: бусик, Х5, два чоловіки", – написав Новіков.

Після цього Новіков спробував ввічливо вказати водіям на те, що так робити не можна, що це може призвести до травми іншої людини.

"Рівняюся з ними і ввічливо починаю вмовляти: як же вам не соромно, ви ж піддаєте ризику життя іншої людини, і так далі. А він своїми опухлими слизькими беньки на мене поглядає, кривенько усміхається і примовляє: "А чо мені повинно бути соромно? Чиє життя? Та ти як мотоцикліст взагалі повинен ..." – і далі я стрімко мчу до самого будинку на нейтралці, тому що тяга (вдарити. – Ред.) така, що куди там моїм нещасним кубикам", – написав Новіков.

За словами чоловіка, незважаючи на те, що в нашій країні нині дуже багато позитивних змін, є дещо, що ніяк не викоріниться – безвідповідальність українців на дорогах та байдужість до життя інших.

"Нікуди не дівається те, що змушує хоч іноді, але вкрай емоційно замислюватися про трактор, і це такі ось люди, яких навіть могила не виправить. І мені б точно не полегшало, якби я зупинився і став бити його шоломом, допоки ми обидва не втратимо людську подобу. Мені б не полегшало, а йому б науки в тому не було. Я не знаю, що з цим робити, тому смиренність", – написав Новіков.

Пост розбурхав мережу. У своїх коментарях люди порадили наступного разу викликати поліцію, попередньо записавши номери порушників, а також зазначили, що Новіков вчинив "не як європеєць".


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...