"Змушував народжувати щороку": Мати сестер - вбиць батька-тирана в Росії розповіла жахливі подробиці

Мати трьох сестер Хачатурян, які зізналися у вбивстві батька-садиста, розповіла про жахи життя з покійним чоловіком. Три роки тому Михайло сам вигнав Аурелю з дому, приставивши тій до скроні пістолета.

Після вінчання Михайло заборонив дружині виходити на вулицю, і в домашньому ув'язненні вона прожила п'ять років, повідомляють Патріоти України. Аурелія перебувала під його невсипущим контролем - без дозволу чоловіка жінці не дозволялося навіть говорити по телефону. За її словами, в її присутності Михайло дівчаток не бив.

Мати дівчат боялася, що одного разу Михайло просто вб'є її, про що він сам неодноразово попереджав. Погрози не були порожніми - в будинку Хачатуряна було безліч вогнепальної зброї, з якої він іноді стріляв прямо в квартирі. Отвори від куль збереглися на стінах і досі.

Він приставив пістолет до скроні дружини і зажадав: "Якщо ти хочеш залишитися живою, не доводь мене до гріха. Іди прямо зараз".

"Я вас в ліс вивезу, грохну там, і ніхто не знайде!" Він така людина, такий характер. Таблетки заспокійливі пив, не допомагало. За мене тільки дядько його завжди заступався, а потім він помер. І сестра Неллі шкодувала. Їм усім теж діставалося. Арсену він якось ногу прострелив, - розповіла Дундук.

Кілька разів жінка тікала з дому та зверталася за допомогою в кризові центри, але поліція домашнього тирана так жодного разу і не покарала. Три роки тому Михайло сам вигнав Аурелію з дому. Він приставив пістолет до скроні дружини і зажадав: "Якщо ти хочеш залишитися живою, не доводь мене до гріха. Іди прямо зараз".

Дочок він пообіцяв вивчити і виростити. Оскільки кошти у чоловіка, на відміну від неї, були, жінці нічого не залишалося, крім як залишити йому дітей і піти. Про те, як Хачатурян поводився з дівчатками після її відходу, Аурелія не знала.

Сестри Хачатурян напали на батька з ножем, молотком і газовим балончиком, поки він спав, і вбили. Слідство встановило, що чоловікові завдали більше 30 ударів ножем в область шиї і грудей. Дівчата пояснили жорстоку розправу тим, що втомилися від постійних знущань і побоїв з боку Михайла.Обвинувачені заарештовані на два місяці.

Джерело: Знай.UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...