Змушувала ковтати ампули з ціанідом: У Японії засудили до смертної кари "чорну вдову"

Тісако Какехі була визнана винною у вбивстві чоловіка і двох коханців, а також у спробі замаху на життя знайомого, щоб отримати спадщину.

Тісако Какехі була заміжня чотири рази/Правовласник ілюстрації: AFP Image caption

Про це повідомляє Бі-Бі-Сі, передають Патріоти України.

Окружний суд Кіото засудив 70-річну жінку до повішення, незважаючи на аргументи захисту про те, що підсудна страждає недоумством. Какехі здійснювала вбивства «з любові до грошей», – пояснив суддя.

Підсудна вислухала вирок незворушно. Раніше вона заявила суддям, що «навіть якщо її стратять завтра, вона помре з посмішкою».

За даними слідства, Какехі змушувала своїх чоловіків ковтати ампули з ціанідом, переконуючи жертв, що це харчові добавки. Розтин встановив, що в тілах загиблих міститься велика кількість синильної кислоти. Сліди отрути були виявлені і в будинку Какехі.

За останні двадцять років жінка мала чотирьох чоловіків, а всього полягала в близькому зв'язку з більш ніж 10 чоловіками, які померли за дивних обставин.

Зі своїм останнім за рахунком чоловіком вона прожила всього місяць.

Як спадкоємиця своїх жертв літня японка отримала 1 мільярд ієн (майже 9 млн доларів), але більшу частину цих коштів втратила на невдалих фінасово операціях.

Жінка отримала прізвисько «Чорна вдова».

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...