Злетів і впав: У Росії розбився пасажирський літак (відео)

Літак був пасажирський і летів в Хабаровський край.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube-каналу Amur.info.

У вівторок, 7 листопада, біля селища Екимчан розбився літак АН-2. Про це Амур.інфо розповіли очевидці. За словами людей, це сталося близько 9 години ранку. За попередньою інформацією, загинула одна людина.

Літак злетів вранці і практично відразу впав. Люди побачили густий чорний дим в місці, де завалилося повітряне судно. «Поки невідомо, чи вижив хтось. Подробиць ніяких не повідомляють. Знаємо тільки, що на місце вже виїхали рятувальники », - розповіла місцева мешканка.

Інші жителі говорять про те, що в результаті аварії літака загинула одна людина.

В Амурському міністерстві транспорту і будівництва підтвердили факт аварії і додали, що на місці працюють співробітники МНС. Літак, за інформацією міністерства, був пасажирський і летів в Хабаровський край. Попередньо відомо, що, крім екіпажу, на борту нікого не було. Про загиблих поки офіційно не повідомляється.

У амурському управлінні МНС прокоментували, що на місці працюють пожежники і оперативна група Пожежної частини № 50 селища Екимчан. За попередньою інформацією, літак належить приватній компанії, на його борту було лише два члени екіпажу. Борт не зміг набрати достатню висоту і справив жорстку посадку, в результаті сталося загоряння.

В адміністрації селища розповіли, що на місці працюють співробітники Єдиної Чергової диспетчерської Служби, пожежні, прокуратура.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...