Жителям російської глибинки порадили не дивитися на Путіна: Гарантовано опік сітківки від споглядання "солнцеликого"

Путін відправився у "турне" по глибинці після скандальної прямої лінії.

Після скандальної прямої лінії , про яку Патріоти України вже повідомляли, президент Росії Володимир Путін відправився у "турне" по глибинці.

Так би мовити, особисто вирішити проблеми незадоволених росіян, які змогли до нього додзвонитися.

Зокрема, 27 червня Путін відвідав Іжевськ. Напередодні на житлових будинках у місті розвісили оголошення з проханням при наближенні президентського кортежу зашторити вікна і не виходити на балкон, а також не фотографувати, не кричати і не жестикулювати. Все це було представлено як заходи безпеки для місцевих жителів.

Мабуть, щоб охоронці Путіна не подумали, що його життю щось загрожує, і не "зняли" з балконів роззяв.

Під час робочої поїздки до Іжевська Путін заглянув до Анастасії Вотінцевої. На прямій лінії жінка скаржилася президенту, що їй доводиться жити у багатоквартирному дерев'яному бараку через відстрочку в розселенні. Там вона має провести ще 12 років. За словами іжевчанки, після її звернення дорогу до бараку, яка раніше була вся в ямах, акуратно засипали гравієм - щоб Путін міг проїхати.

А ось саме житло залишилося у колишньому стані. Зате в місцевій адміністрації полетіли голови. Президент звільнив главу Удмуртії у зв'язку з "утратою довіри" і посадив на його місце тимчасово виконуючого обов'язки губернатора Олександра Бречалова. Йому Путін доручив розселити бараки, де проживають 11 сімей, до кінця 2017 року. Крім того, візит Путіна збігся з днем народження іжевчанки Вотінцевої. З такої нагоди глава Кремля подарував жінці поїздку в Сочі для всієї родини.

"Ви мій найголовніший подарунок", - подякувала президенту "фанатка".

Автор матеріалу: Анастасия Кокошина,
Джерело: "Знай.ua"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...