Жахи новорічного феєрверку: Харків'янин отримав рани і ампутацію

У Харкові у вівторок вночі 1 січня, під час спроби запустити феєрверк 34-річний чоловік отримав численні рвані рани обличчя та залишився без кисті руки.

Як повідомила прес-служба поліції області, медики госпіталізували потерпілого в лікарню у важкому стані, інформують Патріоти України.

"Подія трапилася 1 січня близько 03.10 на вулиці Біблика поблизу житлового будинку. Через власну необережність, при спробі запустити феєрверк 34-річний місцевий житель отримав численні рвані рани обличчя та ампутацію кисті", - сказано в повідомленні.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Індустріального відділу поліції, експерти і вибухотехніки, які оглянули місце події. Встановлено, що піротехніку потерпілий придбав на ринку. За даним фактом проводиться перевірка.

Рани і ампутація: у Харкові чоловік зазнав жахів новорічного феєрверкуРани і ампутація: у Харкові чоловік зазнав жахів новорічного феєрверку

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...