Заважали паркуватись на газоні: У Дніпрі автохам побив пенсіонерів (відео)

Відео конфлікту сколихнуло юзерів соцмереж.

Стоп-кадр з відео

У Дніпрі молодик побився з пенсіонерами через клумбу, на котрій він звик паркувати свій автомобіль. Після розголосу потерпілі сусіди дістали підтримку від активістів з усього міста, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України з посиланням на відео з YouTube.
Відео конфлікту сколихнуло юзерів соцмереж. На ньому видно, як жінки вкопують гумові шини перед газоном, а молодик у спортивному кидається на пенсіонерок із кулаками. Так він звільняв місце для свого позашляховика, бо чоловікові подобається паркуватися саме тут – на газоні навпроти вікон своєї квартири. Сусіда-іхтіолога, який вступився за жінок, молодик відправив у нокаут – постраждалий лежав непритомним на асфальті, йому викликали швидку.
"Щоби машину ставити, він готовий людей убити", - обурювалися очевидці.
Доки ж їхали медики, автовласник замість допомоги побитому сусіду видирав із землі саморобні перешкоди для паркування.
Сусіди обурені, бо від рук власника джипа постраждав не тільки чоловік, а й жінки, вік яких 81 і 85 років. Люди викликали на місце бійки поліцію, але й це чоловіка не вгамувало – зі слів очевидців, він на очах копів заїхав на газон і заявив, що ставитиме машину там і надалі. Проте коли відео такої поведінки молодика потрапило в інтернет, на акцію "Вкопай шини" прийшла кілька десятків небайдужих дніпрян. Вони зробили огорожу, а бар’єри присипали камінням, аби викопати їх було не так просто. 32-річний власник джипа опору активістам не чинив. "Якщо він усе ж таки вийме, то наступними вкопаними колесами будуть колеса з його автомобіля", - пообіцяли чоловіки, що зібралися на акцію.

Коли звістка про акцію розлетілася соцмережами, авто з-під будинку взагалі зникло. Дверей у квартиру, де мешкає винуватець конфлікту, журналістам ніхто не відчинив, але сам агресивний молодик написав заяву до поліції на сусідів. Ті у відповідь подали одразу три заяви. Правоохоронці відкрили провадження за завдання тілесних ушкоджень, тепер нахабному водієві загрожує штраф або виправні роботи.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...