Затримкам українських літаків знайшлось пояснення на Росії

Росіяни вказали на цікаву тенденцію із затримками літаків в Україні і висловили свою гіпотезу.

Затримки рейсів з українськими туристами викликали подив у Росії, оскільки в них росіяни побачили поліпшення рівня життя в Україні. Про це в Facebook написав Олексій Копитько, передають Патріоти України.

"Вчора після деякої перерви вирішив подивитися, що діється в пітерських групах. І ось, значить, в одній з груп йде обговорення проблем великого російського туроператора "Наталі Турс". Борги, проблеми туристів, все ось це. В якийсь момент, один з учасників приносить посилання на матеріал про треш і угар, який твориться з чартерними рейсами в Україні. Скасування, дикі переноси, сотні завислих туристів і т.д. Спочатку розгорається бурхлива веселість на тему "які х_охли тупі". І туроператори у них жадібні і воровиті, і літаки старі, і державі плювати на це свавілля. Хі-хі, ха-ха, доскакали і т.д. Потім один з дописувачів робить несподіваний висновок. Стривайте, пише. Тут щось не так. Всі ці жадібні туроператори, всі ці калечні авіакомпанії - це все прекрасно. Але виходить, що суть нинішньої кризи - в іншому: НЕ ВИСТАЧАЄ ЛІТАКІВ, ЩОБ РАЗВЕСТИ УКРАЇНЦІВ по заморських КУРОРТАМ", - пише він.

Далі з'являється коментатор з Криму, який говорить про те, що з аеропорту Херсона прекрасно можна полетіти в Стамбул, причому дешевше, ніж через Москву. І тут коментатори з Росії вибухають ще більшою хвилею обурення.

"В результаті один з учасників геніально підсумовує: "Сам факт, що Херсон в якийсь із реальностей може бути альтернативою Москві для польотів до Європи, у мене в голові не вкладається. Херсон. Москва. Херсон. Москва. Ні, це вище мого розуміння. По ходу, нас хтось десь обманює", - передає слова росіянина Копитько.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...