Заради популярності в мережі: У Запоріжжі неадекватні квартиранти розгромили житло (відео)

У Запоріжжі шукають групу молодих людей, котрі розтрощили орендовану квартиру, а відео своєї витівки виклали в одній із груп у російській соціальній мережі.

У Запоріжжі група молодих людей зняла квартиру і розгромила її, знявши на відео. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України. Ріелтор Ганна переконує, що здала квартиру на три дні двом дівчинам і навіть уявити не могла, що ті здатні на подібний вчинок.

"Дверей просто немає – ось ви бачити. Штори, звичайно, всі обірвані були, люстри не було, просто плафон валявся, дроти одні", - розповіла вона. Сусіди кажуть, що гуркіт уночі був величезний, тож вони навіть викликали правоохоронців, але до їх приїзду квартиранти пішли. Проте згодом повернулися та докінчили розгром – потрощили посуд та побутову техніку.

Зламані шафи, розбитий холодильник, вирвані люстри, потрощені дивани, розгепана сантехніка та вирвані труби загалом тягнуть на 40 тисяч гривень. ТСН вдалося вийти на слід дівчини, яка винаймала це житло. 18-річна Люба лише півроку, як закінчила школу. Учителі кажуть, що навчанням дівчина не надто переймалася.
"Навчалося слабко – 4,5,6. Праця 7, основи здоров’я 8", - розповіла вчителька.
"Вона не склала ЗНО з української мови, вирішила, що в цьому році буде відпочівати, а потім буде вступати за бажанням. Говорила що хоче поступати десь в поліцейський виш", - каже класний керівник Наталія Чердаклієва.
Знайти майбутню "полісвумен" удома не вдалося, на телефонні дзвінки Люба також не відповідала, коментувати ситуацію в соцмережах відмовилася. А от у товаристві ріелторів запевняють, що два тижні тому ця сама дівчина разом із хлопцем наймала квартиру в Києві, і так само лишила після себе розбите дощенту житло. Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за заявою власниці квартири.
"Особи, причетні до вказаного злочину, встановлені, зараз проводиться пошук", - розповів керівник слідчого відділу Олександрівського відділку поліції Володимир Шоколенко.

Любі та її друзям загрожує до 5 років за ґратами. Дівчина видалила все відео зі своєї групи в соцмережі, але це їй навряд чи допоможе. Молодиків уже шукають не тільки правоохоронці, а й власники пошкодженої квартири. Чи діятимуть вони винятково законними методами, ріелтори не впевнені.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...