Заплив у калюжі на матраці, аби добитися ремонту дороги: Мелітополець вирішив привернути увагу влади (відео)

На цей відчайдушний крок пішов один із мешканців вулиці Іллі Стамбулі у Мелітополі, яку дощі перманентно перетворюють на озеро.

Відповідне відео оприлюднив сайт "РІА-Мелітополь".

Напівоголений мешканець вулиці Іллі Стамбулі спочатку плавав "озером", на яку після дощів вчергове перетворилася вулиця, на надувному матраці, а потім скупався в калюжі. "Заплив" знімали раптові перехожі. Видно, що на відміну від "пливуна" вони тепло одягнуті, адже в Мелітополі доволі прохолодно.

Як повідомляє РІА-Мелітополь, на відчайдушний крок житель вулиці Іллі Стамбулі пішов, аби нагадати міській владі про необхідність відремонтувати вулицю. Під час її будівництва не був передбачений зливовідвід, до того ж дорогу не ремонтували тут вже чверть сторіччя.

Наприкінці минулого року, аби добитися включення вулиці до переліку об'єктів, де робитимуть капітальні ремонти, двоє мешканців Мелітополя кілька днів стояли з відповідними плакатами в конференц-залі міськради. Вулицю до переліку внесли, почати тут ремонт планують в другій половині цього року. Плаванням на матраці один із минулорічних активістів вирішив нагадати чиновникам про обіцяний ремонт.

Джерело: Depo.Запоріжжя

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...