Замерзла і беззахисна: Топ-модель і дружина взятого під варту в Києві донецького бізнесмена знялася топлес на пляжі

Підписом під цим фото модель звернулася до друзів чоловіка, які на її думку "підсунули свиню" її чоловікові.

Українська топ-модель Сніжана Онопко показала топлес фото, зроблене на холодному пляжі. Свій знімок вона опублікувала в Instagram, відзначило місцеве видання Народна правда. Українська топ-модель Сніжана Онопко показала топлес фото, зроблене на холодному пляжі.

Знімок, на якому вона виглядає замерзлою і беззахисною, Сніжана опублікувала у себе в Instagram.

Шанувальники моделі вітають її з Різдвом і пишуть компліменти.

Вона також написала, що цей рік став для неї найважчим.

«Життя складна штука, сьогодні погано, а завтра нереально добре, і всі повинні це розуміти, коли робите гидоту комусь, тому що сьогодні у вас все дуже добре, повірте, завтра все зміниться, і ті, кому сьогодні ви підсунули свиню, про це ніколи не забудуть!!! З будь-якої ситуації потрібно виходити гідно і залишатися людьми, а не шакалами!!! Моя вам порада на 2019 рік! Я думаю моє повідомлення обов’язково дійде до адресата», – підкреслила вона.

Українська топ-модель роздяглася на пляжі: яскраве фото

В коментарях вона зазначила, що адресувала ці слова друзям чоловіка.

Українська топ-модель роздяглася на пляжі: яскраве фото

Нагадаємо, що чоловік Онопко – донецький бізнесмен і віце-президент Федерації боксу Києва Микола Щур – був затриманий восени цього року в Києві за підозрою в пораненні чоловіка з вогнепальної зброї. Це не перше затримання Щура.

До цього Сніжана в соцмережах заявила про розлучення і про те, що чоловік їй зраджував, але пізніше спростувала заяву, назвавши її атакою хакерів.

Також відзначимо, що уродженка Сєвєродонецька, зірка подіуму 2000-х Онопко в цьому році знову повернулася в моделлінг і підписала ексклюзивний контракт з агентством Why Not Model Management в Мілані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...