"Закохана недоБранка","Русня факам не веріт", "Гадіни вологі мрії" або "50 відтінків Гаді", скоро на всіх екранах Маскви і окресностей!,- соцмережі відреагували на новину про Надію Савченко

Соцмережі їдко відреагували на новину про Савченко, яка похвалила Путіна.

"З ним буде рахуватися світ": Савченко похвалила Путіна і облила брудом українських політиків6 червня пПозафракційний нардеп Надія Савченко заявила, що українські політики в Європі поводяться, як жебраки, а з президентом Росії Володимиром Путіним рахується весь світ.

Про це вона заявила в інтерв'ю польській газеті Rzeczpospolita.

"Зовнішня політика не повинна бути для України ключовою. На жаль, наші політики вважають, що все життя нас буде годувати Європа, але якщо у політиків не буде підтримки всередині країни, з ними не будуть рахуватися і за кордоном. Наші політики виглядають, як жебраки в Європі, і це дуже принизливо для мого народу", -сказала Савченко.

Зовсім інакше нардеп описала президента РФ Володимира Путіна.

"Путіна не люблять у світі, але у нього є підтримка в Росії. Він отримав її силою, але вона у нього є. З ним буде рахуватися світ", - заявила колишня льотчиця.

Водночас вона спростувала інформацію про роботу на Кремль.

"Багато поширюють плітки, що я є якимось спланованим проектом Путіна. Так відбувається, тому що я сильна людина, це становить загрозу для старої системи. Система бореться зі мною всіма можливими способами. Тут мова йде не тільки про спрямовану проти мене пропаганду, але я не виключаю навіть фізичного знищення", - додала Савченко.

За її словами, вона пропонувала пройти перевірку на детекторі брехні, а співробітники СБУ сказали, що її тип особистості не підходить для вербування.

Савченко також вважає, що президенти України і Росії Петро Порошенко і Володимир Путін могли б "власними підписами" закінчити війну, якби цього хотіли.

"Правлячим зручно покладати провину за відсутність реформ на війну: президент Путін хоче стати царем своєї країни і правити без кінця. Порошенко також хоче другий виборчий термін. Я припускаю, що саме вони почнуть черговий етап війни, - це допоможе їм протриматися при владі. Якщо б вони захотіли, то власноручними підписами закінчили б війну", - додала вона.

Надія Савченко/ фото Обозреватель


Соцмережі відгукнулись їдкою сатирою на новину про депутата:

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...