Захотів випити - отримав кулю: На Харківщині жінка застрелила п'яного, який вимагав горілку

На Харківщині жінка, обороняючись, застрелила чоловіка , який вдерся в її помешкання, вів себе агресивно та почав вимагати горілку.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області на своїй сторінці в Facebook.

Поліція встановила, що нетверезий чоловік увірвався в незамкнений будинок, де в цей час перебувала господиня зі своїми малолітніми дітьми. П'яний поводився агресивно і вимагав горілку. Жінка злякалася і вистрілив шість разів з рушниці свого чоловіка. Одна з куль потрапила в голову, що і викликало смерть.

"39-річна мешканка Зміївського району нанесла п’яному невідомому, який ввечері вдерся до її оселі, смертельні вогнепальні ушкодження в голову. Від отриманих поранень чоловік помер.

Повідомлення про подію надійшло до Зміївського відділу поліції 31 серпня о 20:25.
Встановлено, що чоловік у нетверезому стані через незачинені двері проник до приватного будинку жінки. Він вів себе агресивно та почав вимагати горілку. Господиня знаходилася вдома зі своїми малолітніми дітьми. Вона злякалась невідомого, схопила гладкоствольну рушницю і здійснила шість пострілів у бік невідомого. Рушниця зареєстрована на ім’я чоловіка жінки.
Речові докази вилучені.
Слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.", - пишеться на сторінці прес-служби Харківської поліції.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...