Захотів стати кіборгом: Російський програміст імплантував собі в груди компас

Програміста привабила можливість розширити можливості свого тіла.

Програміст з Новосибірська імплантував собі в груди компас / фото instagram.com/diakovevgeny

Молодий програміст з Новосибірська Данило Литкін першим в Росії імплантував собі в груди компас. Пристрій вібрує, коли людина повертається на північ, повідомляє місцеве видання НГС.Новини.

За словами майстра пірсингу Євгена Дьякова, який проводив операцію, це перша така процедура в Росії. Компас-чіп вібрує, коли його носій повертається корпусом на північ.

Як розповів сам Данило, він натрапив на проект компаса North Sense від компанії Cyborg Nest з Великобританії, коли пристрій ще перебувало на етапі розробки. Новосибірець відразу зробив попереднє замовлення. Перші готові моделі почали розсилати покупцям близько 2 місяців тому, зазначив Данило. Зараз такий пристрій можна придбати за 425 доларів.

"Це пов'язано з ідеями трансгуманізму і кіборгів. Як такої практичної мети, наприклад навігації, у мене не було, але мене завжди приваблювала думка розширення можливостей свого тіла. Людина навіть зі своїми природними почуттями насолоджується красою навколишнього світу, а уявіть, що йому стало доступне те, чого від природи він не здатний сприймати", — пояснив Данило Литкін.

Зараз Данило чекає, поки загояться кріплення, встановлені як пірсинг, а після цього планує носити пристрій кожен день. Зажити кріплення повинні протягом декількох тижнів. На ніч компас можна знімати і заряджати.

"Тривалість і сила вібрації регулюється, крім того, вібрація відбувається тільки в момент, коли я повертаюся обличчям на північ. Я припускаю, що з часом я перестану помічати вібрацію, і це перетвориться на якесь нове відчуття напрямку", — додав власник компаса.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...