Зайці і персонажі з фільмів жаху: Креативні "сніговики" Запоріжжя вразили містян (фото)

Сніговик-почекун, сніговик-заяць, який влип в дерево, сніговик-папуас, та й просто сніговик для фільму жахів - містяни "відірвалися" по повній.

Мешканці Кривого Рогу так зраділи довгоочікуваному снігу, що тут же вирішили повправлятися у ліпленні незвичайних сніговиків. Про це написала Наталія Макух у Facebook-спільноті "Земляки з Криворіжжя", повідомляють Патріоти України.

Першу половину зими мешканці більшості регіонів України провели без снігу. А той, сніг, який з'являвся –швидко танув, тому отримати задоволення від традиційного ліплення сніговиків змогли не всі. Але ось жителі Кривого Рогу вирішили зліпити не просто сніговиків, а незвичайних.

"Ну що ж, дочекалися справжнього снiгу))) Окрiм звичних снiговикiв, сьогоднi зустрiла й креативнi", - написала Наталія Макух і опублікувала фотографії двох сніговиків, яких зустріла сьогодні на вулиці: один з них був набагато вище людського зросту, сніговик-гігант. А другий - заєць, який влетів в дерево.



У коментарях до посту користувачі поділилися і своїми фото шедеврів вуличного мистецтва.
Користувач Тетяна Якимчук опублікувала фотографію сніговика на капоті машини, який чи то під колеса потрапив, чи то вирішив на автомобілі зиму перебути.


Сніговик, опублікований Надією Никоновою схожий на царівну з казки, з короною на голові.

А ось Ірина Мальчевська опублікувала фотографію снігової панянки, яка з'явилася в її дворі на Східному. "И у нас на Восточном возле моего дома мне понравилась эта барышня ))", пише вона.

Користувач Яків Бурмак показав красуню з снігу з яскраво-рожевими очима і волоссям з ялинки.

Сніговик від Ольги Маслової схожий на дуже смішного горобчика з крилами з гілок ялини.

Ще один сніговик, фотографію якого опублікувала Ірина Мальчевська, готовий персонаж для фільму жахів – одноокий, з беззубим ротом.

А ось цей сніговик, також опублікований Іриною Мальчевською, персонаж для доброї казки – з милою посмішкою.

Тетяна Якимчук опублікувала фото: сніговик-почекун, який чекає трамвая на кінцевій зупинці.

А Юлія Платаная опублікувала смішного сніговика – папуаса, з мітлою і спідницею з ялинових гілок.

Найкрутішого сніговика опублікував Дрон Давидов – дядька Чорномора або історичного воїна.

У Тетяни Митюк – баба Яга.

А користувач Слава Слава опублікував фотографію гігантського сніговика.

"Це наш)", підписала Лєна Іващенко своє фото гарного дружелюбного сніговичка.

Ну і два різні сніговички від інших коментаторів - здивований і хвацький.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...