За що боролись: У Криму назріває бунт через низькі зарплати (фотофакт)

Більшість мешканців півострова вважають, що в Кремлі на них просто "забили".

Мешканці анексованого Росією Криму продовжують скаржитися на низькі зарплати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пости у соціальних мережах.

Так, одна з мешканок півострова, яка працює вихователем в дитячому саду, розповіла, що жити на російську зарплату просто неможливо. "Всі скаржаться на зарплати, але нічого не роблять, щоб її підняти... Вчора я отримала зарплату, тепер у мене з'явилося дике бажання взяти кого-небудь з нашого Кремля, дати йому ці гроші і сказати, щоб він прожив на це місяць", - зазначила жінка.

Скріншот поста (vk.com/pvcrimea) "Я працюю в дитячому садочку, моя зарплата з урахуванням податкової 6985, плюс 1000 рублів аванс. Ми, можна сказати, виховуємо нове покоління, багато чиновників ведуть у дитсадки своїх дітей, але не замислюються - як можна прожити на 8000? Як?!" - зазначила кримчанка.

Фото: Зарплата в Криму (vk.com/pvcrimea) "Шановні колеги, я ось думаю: може, нам написати кудись або почати вже бунтувати дружно... Як ви можете так спокійно хавати таке? Я з роботи вбита приходжу. Хто в яслах - так це взагалі кошмар, вони повинні за чужими дітьми прибирати, якщо раптом сходять в туалет - це вічний крик і плач одночасно п'яти, а то й більше дітей", - резюмувала вона.

В коментарях жінку підтримали інші кримчани.

"Так, це ж жах. Наша держава сама змушує нас такою зарплатою йти в приватні дитсадки, медичні центри, школи. Для чого - незрозуміло. Самі ж агітують, що державне - це добре, це майбутнє... Але за такі гроші нафіг воно треба!" - зазначила Ольга Пономарьова.

Інший користувач іронічно додав, що півострів повертається в часи кріпосного права.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...