З любов'ю Надія? Савченко написала другого листа Путіну

Звинувачена в підготовці теракту в ВР України, Надія Савченко написала другого листа Путіну, першого листа вона писала до президента РФ у травні цього року.

Народний депутат України та звинувачена в підготовці теракту в ВР України Надія Савченко вдруге звернулась до президента Росії. Про це повідомляє Газета.ua, інформують Патріоти України.

"Исключительная ситуация, которая сложилась вокруг судьбы моих соотечественников, не может не заставить меня обратиться лично к вам с искренней просьбой освободить граждан Украины, которые находятся в российских тюрьмах и следственных изоляторах", — так починає лист до президента РФ Володимира Путіна народний депутат України 37-річна Надія Савченко.

До нього прикріплений список із 66 прізвищами політв'язнів, яких незаконно утримують у Росії.

Перший лист Путіну написала в травні. Просила розблокувати обмін полоненими.

Надія Савченко була в полоні у РФ 709 днів. Там її визнали причетною до вбивства російських журналістів. Засудили до 22 років по­збавлення волі й 30 тис. руб. штрафу. В Україну повернулася 25 травня позаторік. Путін помилував Савченко. Її обміняли на затриманих на Луганщині російських офіцерів Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова.

Українські правоохоронці затримали Савченко 22 березня. Підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу. Вона нібито змовилася з ватажками бойовиків ДНР.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...