"Их нравы": Греція призупинила чемпіонат з футболу через російського олігарха, що вискочив на поле з пістолетом (фото, відео)

Скандальний інцидент наприкінці матчу між командами ПАОК і АЕК спровокував жорсткі кроки з боку влади Греції та Міністерства спорту задля запобігання повторних конфліктів..

Російський бізнесмен, який є власником ПАОКа, Іван Саввіді вибіг на поле зі зброєю в руках. Саввіді погрожував арбітру, який скасував гол його команди, а також одному з керівників АЕКа. Заступник міністра спорту Джордж Вассіліадіс оголосив про зупинення чемпіонату після зустрічі з прем'єр-міністром Олександром Ципрасом. Про це передає грецьке видання Sport24 (sport24.gr), повідомляють Патріоти України.

Причиною цього став скандальний інцидент наприкінці матчу між командами ПАОК і АЕК.

"Ми не дозволимо повернутися безладам, і ми готові використати політичну складову, але це останнє, що нас турбує. Найбільш важливими є правила, які повинні бути однаковими для всіх. У цьому світлі ми вирішили призупинити чемпіонат на безстроковий період часу. Ми перебуваємо в контакті з УЄФА і не відновимо чемпіонат, поки не буде досягнута нова чітка структура, погоджена усіма", – заявив Васіліадіс.

Через скандальний інцидент всі грецькі клуби і збірні можуть бути виключені з турнірів під егідою УЄФА і ФІФА.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...