Взуття разом з їжею та брудна білизна. У Маріуполі з родини вилучили 4 дітей, - поліція

У Маріуполі мати чотирьох дітей виховувала їх в повній антисанітарії. Дітей у матері забрали і помістили в медустанову.

Маріуполі у горе-матері забрали чотирьох дітей, яких вона повністю запустила. Старші - Павло і Аня були роздягнені, а 3-місячні двійнята лежали в брудній ліжечку: таку картину застали поліцейські і представники соцслужб району, які прибули за викликом сусідів. Про це повідомляє прес-служба Донецької області в Facebook.

"Взуття разом з їжею та брудна білизна. У Маріуполі з родини вилучено 4 дітей

Старші – Павло та Аня – роздягнені, а 3-місячні двійнята – у брудному ліжечку: таку картину застали поліцейські та представники соцслужб району, які прибули за викликом сусідів. Повідомлення про те, що 4 дітей знаходяться у жахливих умовах, підтвердилося. Матір притягнуто до відповідальності.
30-річна мешканка промислового міста самотужки виховує двох хлопчиків та двох дівчат. Проте, як з’ясувалося, слово «виховує» - це просто слово. Старший Павло 2014 року народження не вміє говорити. Крім того, він не ходить до дошкільного закладу.
Сьогодні до поліції надійшло повідомлення від сусідів сім’ї про те, що діти мешкають у повній антисанітарії, а матері часто не буває вдома. Вона залишає їх на бабусю і йде у справах. За викликом виїхали поліцейські Кальміуського відділення поліції і представники соціальних служб району.
Комісія матері вдома не застала, жінка прийшла пізніше. У дворі їх зустріла малеча – брудна та неохайна. Хлопчик спілкувався звуками.
Співробітники сподівалися, що вдома буде чистіше, ніж у дворі, проте картина не змінилася. Кругом розкидані брудні речі, взуття на кухні разом з їжею, а в дитячому ліжечку кряхтять двійнята.
Ця сім’я у 2016 році вже потрапляла до поля зору поліції, коли старший Павло загубився. Тоді маму було притягнуто до відповідальності за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей.
Крім того, було встановлено, що у відношенні ще однієї дитини – п’ятої і найстаршої – вона вже позбавлена батьківських прав.
Цього разу жінку не тільки притягнуто до відповідальності, а й всіх дітей у неї вилучено і поміщено до медзакладу. В подальшому буде вирішено, чи повернуться вони до матері – але тільки за умови, що вона приведе до ладу місце, де вони виховуватимуться.",- повідомляється у пості.









Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...