Викрадачі назвали суму викупу за урядовця "Укрзалізниці"

За викраденого урядовця "Укрзалізниці" Валерія Людмірского вимагають викуп в 10 млн євро.

Фото з місця події

Про це йдеться в тексті судової справи Печерського району.

"Під час здійснення досудового розслідування також встановлено, що невстановлені особи, які причетні до викрадення та незаконного утримання ОСОБА_3 17 січня 2017 року на мобільний телефон знайомого потерпілого ОСОБА_4 Samsung 7SJ IMEI 1:НОМЕР_1, IMEI 2:НОМЕР_2 через додаток Viber з абонентського номеру НОМЕР_3 направили файл з назвою електронної поштової скриньки «Gosok16@gmail.com.» та відеофайл із записом звернення ОСОБА_3 до ОСОБА_4 У ході звернення ОСОБА_3 вказує, що для його звільнення необхідно 10 мільйонів Євро, інакше живий він не вийде.", - говорится в документі.

У Солом'янському районі Києва невідомі особи 19 Липня 2016 викрали начальника департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського. Викрадення відбулося на вулиці Кудряшова, 16, коли він вийшов на вулицю погуляти із собакою.

Зі слів свідків, невідомі особи застрелили собаку, вкинули чоловіка в авто та зникли в невідомому напрямку. Очевидці стверджують, що нападниками були двоє чоловіків. Пса застрелили тому, що він кинувся захищати господаря.

За непідтвердженою інформацією стріляли також і по ногах Людмирського, аби він не чинив опору.

Як вдалося з'ясувати, невідомі закинули його в мінівен темного кольору і поїхали в невідомому напрямку. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група і поліцейські.

Згідно з попередніми даними, експерти знайшли гільзу калібру 5.45.

Викрадення може бути пов'язано з його професійною діяльністю Людмирського. Про це розповів спікер "Укрзалізниці" Данило Ваховський.

"Нам відомо те, що відомо із заяви Нацполіції, що викрадення відбулося таким зухвалим чином. Для розуміння я хочу відзначити, що департамент електрифікації відповідає за енергопостачання. Департамент займається капітальними інвестиціями, це дуже важлива функція", - повідомив він.

Джерело: Обозреватель


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...