Викликаючи таксі через додатки у телефоні будьте обережні: Водії придумали схему шахрайства

Uber вкладає гроші в сервіс, технології і власний бренд, а на вході його Київської філії сидить такий собі водила Сергій, розмірковуючи про те, як ще можна обдурити систему.

“Викликав Uber. Приїхав водій Сергій на Мазді. Сів у машину, сидимо, чекаємо. Кажу: “Ну що, їдемо?” Водій повертається і повідомляє: “А у мене тільки що телефон сіл, куди їхати не знаю, можу тільки за готівку відвезти.” Відповідаю йому: “Це ж проти правил.” Відповідь: “А шо вам шкода?”, – описує ситуацію Кенігштейн.

Після чого потерпілий був змушений вийти з авто, зробити скасування і сплатити штраф у розмірі 25 грн. При цьому, активіст зазначив, що це вже не перша схема обману, з якою він стикається.

“Uber вкладає гроші в сервіс, технології і власний бренд, а на вході в його Київську філію сидить водила Сергій, розмірковуючи про те, як ще можна обдурити систему, і методично анулює все, що декларує Тревіс Каланік (засновник Uber – ред.)” , – зазначив він.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...