Виховання патріотизму з-під палки: У школах Кубані дітей змушують переказувати новини "Першого каналу"

У Кубанських школах вводять інформаційні п'ятихвилинки, де діти мають розповідати про побачене на російському "Першому каналі".

Фото: golos-kubani.ru

На думку кубанських чиновників з міністерства освіти, науки і молодіжної політики, дана міра дозволить підвищити «ефективність цивільно-патріотичного виховання», передають Патріоти України згідно інформації Іnforesist.

Как сообщает «Голос Кубани», с 1 сентября 2017 года всем образовательным организациям Краснодарского края рекомендовано еженедельно на первом уроке проводить во всех школьных классах информационные пятиминутки.

Директор одной из школ Туапсе, депутат городского совета от «Единой России» Игорь Иванников в своем интервью радиостанции «Эхо Москвы» рассказал, что информационные пятиминутки, в том числе, будут посвящены политическим событиям. По его словам, нововведение коснется учеников всех классов. Иванников считает, что такая работа не будет мешать образовательному процессу.
Ранее в соцсетях родители писали, что в средней общеобразовательной школе номер 5 города Туапсе, где депутат-единоросс исполняет обязанности директора, в ходе информационных пятиминуток дети должны рассказывать об увиденном в воскресенье на «Первом канале».

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...