Вибач, Мессі: Українського футболіста Ярмоленко поставили в один ряд із Роналду і Неймаром (відео)

Лідера збірної України поставили в один ряд із такими світовими зірками, як Кріштіану Роналду, Неймар, Поль Погба і Франк Рібері.

Півзахисник дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко удостоївся порівняння з кращими футболістами планети, повідомляють Патріоти України, згідно інформації Eurosport.
Розробники знаменитого футбольного симулятора FIFA внесли Ярмоленка в список супердріблерів останньої версії гри. У ньому налічується близько трьох десятків футболістів, однак немає п'ятикратного володаря "Золотого м'яча" Ліонеля Мессі, передає Eurosport.

На думку творців FIFA 18, футболісти з п'ятьма зірками в графі Skill Moves, серед яких є й екс-капітан київського "Динамо", можуть виконувати найскладніші особливі прийоми у грі.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...