"Ви що, з Марса?" Американський турист розбурхав мережу новим відео про українське село

Американський турист, який приїхав з Сан-Франциско в село Осипенко Бердянського району, показав, чого ще навчився в Україні.

Скріншот з відео

Американський турист Пітер Сантеллі, який приїхав з Сан-Франциско в село Осипенко Бердянського району, показав, чого ще навчився в Україні.

Відео опубліковано на YouTube Сантеллі.

Пітер Сантеллі, скріншот з відео

Він почав жити з родиною на узбережжі Азовського моря, щоб максимально виключити англійську зі свого життя, і миттєво опинився у вихорі сільської культури.

На новому відеоролику американець показав, як риє колодязь, їсть жаб і ловить мух.

Про життя у селі каже, що це "справжня простота, справжня краса".

Це відео перепостила до себе на сторінку українська журналістка Мирослава Гонгадзе.

"Навіть українці можуть дізнатися багато нового і цікавого", - написала вона.


Підписники влаштували дискусію коментарях до посту Гонгадзе. Багатьох з них вразив той факт, що українці в селі їдять жаб і живуть у злиднях.

"Знаєте, я росла в будинку, де туалет був на вулиці, без гарячої води. Мої діди жили саме так ось як ці люди. Ну жаб не їли і молилися в церкві, але воду носили, колодязі копали і землю обробляли. Так що я здивована, що так багато вражених українців. Таке враження, що люди на Марсі живуть. Може варто озирнутися навколо себе ", - присоромила деяких співвітчизників Гонгадзе.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...