"Вугільна схема" контрабанди - нові злочинні методи переправки цигарок у Польщу

Прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці у пункті пропуску «Володимир-Волинський-з/в» виявили ще одну партію контрабандних хитро схованих цигарок.

Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Товар знайшли за інформацією оперативних підрозділів Держприкордонслужби у вантажному поїзді, що прямував із України до Польщі та перевозив вугілля.

Всього в результаті перевірки під вугіллям оглядовою групою було виявлено 2 тисячі пачок сигарет українського виробництва.

Варто нагадати, що минулої доби прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону спільно з працівниками митниці виявили партію сигарет у 4 газових балонах. Вони були прикріплені до днища автомобіля одного з авто, яке прямувало до Польщі. В такий спосіб українець спробував перемістити 2606 пачок сигарет без акцизних марок.

Крім того, виявити сховки з тютюном на українсько-польському кордоні вдалося прикордонникам Луцького загону спільно з митниками у пункті пропуску «Ягодин». Майже 600 пачок сигарет намагалися незаконно перемістити троє наших співвітчизників у своїх іномарках, якими вони їхали до сусідньої країни.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...