Вслід за Собчак: Інший кандидат у президенти РФ зробив гучну заяву про вину Росії у війні на Донбасі та терористів "ЛДНР" (відео)

Григорій Явлінський шокував росіян заявою про бойовиків "ДНР" і "ЛНР" і розповів, що потрібно зробити для припинення війни на Донбасі.

Росія несе левову частку відповідальності за все, що сталося на Донбасі, і повинна ініціювати переговори про введення миротворців на окуповані території. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео кандидата у президенти РФ Григорія Явлінського на його каналі у You Tube.

Він розповів про необхідні дії Росії щодо врегулювання ситуації.

"Вивести звідти війська. Вивести звідти всіх так званих "відпускників" і ополченців. Припинити постачання військової техніки. Закрити кордон, але перед цим укласти міжнародні угоди, щоб туди увійшли міжнародні сили, які допоможуть запобігти там помсті, кровопролиттю, розправам щодо населення, населення Донбасу. Ось цієї частини Донбасу, яка перебувала під сепаратистами, так званими "ДНР" і "ЛНР". Потрібно захистити цих людей, і для цього потрібні міжнародні сили. І Росія має погодитися на це і бути ініціатором таких переговорів. Якщо зовсім точно сказати, з чого це повинно початися, то слід визнати, що там стався злочин, і що Росія несе за це відповідальність. І що Росія несе левову частку відповідальності за все, що там сталося", - заявив Явлінський.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...