Все в руках мера: Мер міста Могилів-Подільський став власником 5-ти квартир за 1 день

Мер міста Могилів-Подільський Вінниччини Петро Бровко оприлюднив свою Е-декларацію за 2016-й рік.

Мер прикордонного міста за день став власником 5 квартир за 1 день Чиновник став власником за один день одразу 5 квартир.

Їх площа - 25,9 кв.м, 26,3 кв.м, 33 кв.м, 41,7 кв.м. та 44,7 кв.м.

"Насправді, то перебудований мій старий будинок під квартири. Задум переобладнати будинок з'явився торік. Дуже часто почали звертатися люди з допомогою знайти житло. Кожний п'ятий просить поліпшити житлові умови", - каже Петро Бровко.

Будинок збудував ще років 30 тому, але не жив. Стояв пустим. Торік в дя кожної квартири облаштував санвузли. Ремонту не робив.

"Вже поселили дві жінки з кількома дітьми і дві сім'ї переселенців, які теж мають дітей. За житло вони не платять. Лише за комунальні послуги.

Тоді був бізнесменом і мав можливість. Ідея заселити туди людей з'явилась дуже швидко. Кожний п'ятий до мене приходить на прийом з проблемою, що ніде жити. Там вже поселились матері з кількома дітьми. Живуть по півроку, - говорить Петро Бровко.

Окрім квартир Петро Бровко має 3 житлових будинки та 2 земельні ділянки. Їздить на "Porsche" 2013 року випуску та "Land Rover" 2010 року випуску, який купив у 2015 році.

Міським головою працює 18 років з перервою на одну каденцію. Торік заробив 296 тисяч зарплати. Додатково задекларував 1 млн гривень готівкою.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...