Вона мені не потрібна: На Львівщині донька відвезла матір помирати посеред поля (фото)

За словами старої матері, донька та її сім'я прагнуть її смерті через квартиру та майно.

У Пустомитівському районі Львівської області була виявлена 84-річна жінка, яка лежала посеред поля.

Як повідомила очевидиця, жінку нібито вночі туди вивезла власна донька і залишила там помирати.

Бабуся була змученою і виснаженою знущаннями доньки і трьох внуків. За її словами, вони прагнуть її смерті через квартиру та майно.

“Сталось це близько 9.00 на дослідних полях Інституту Карпатського регіону, що за Ставчанами. Я як науковець планувала подивитися на свій дослід, але не дійшла до нього…, бо побачила нерухоме тіло жінки. Налякалась страшенно, бо навколо тільки я, тіло чи живе, чи мертве, і чисте поле. Близько я не підходила, викликала швидку і поліцію. На щастя, під’їхали моі співробітники, ми думали, що жінка мертва… та, на щастя, вона зашевелилася! Повністю адекватна, культурна жінка, але дуже замучена і виснажена знущаннями дочки і трьох внуків, які через квартиру і майно бабусі прагнуть іі смерті. Через 30 хв приїхала поліція…”, – йдеться у повідомленні Юлії Кобиренко.

Факт виявлення жінки підтвердила поліція Пустомитівського району.

Після того, як поліція намагалась зв’язатися з донькою потерпілої, вона телефоном заявила, що мати їй нібито не потрібна.

Раніше Патріоти України повідомляли про те, що донька вигнала рідну матір із квартири.

Джерело: ТСН.ua

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...