"ВКонтакте" нервово курить в сторонці: Український програміст створив плагін для прослуховування музики прямо з Facebook

Плагін називається Facebook Spotifier. Він дозволяє слухати музику, завантажену у особистий обліковий запис Spotify напряму з Facebook.

Український програміст створив плагін, який дозволяє прослуховувати музику в Facebook. Про новинку повідомив розробник програми Дмитро Андрєєв.

"Можна довго нити з приводу супер-зручного (немає) плеєра ВКонтакте, а можна за пару годин інтегрувати куди більш класний і легальний плеєр у Facebook", - написав Він на своїй сторінці в соцмережі.


Плагін називається Facebook Spotifier. Він дозволяє слухати музику з особистого облікового запису Spotify прямо в Facebook. Відповідно, для цього спочатку потрібно створити сторінку в Spotify.

Для тих, хто ностальгує за заблокованим "ВКонтакте", є опція, яка дозволяє зробити інтерфейс Facebook більш схожим на інтерфейс ВК.

Додаток поки працює тільки в браузері Google Chrome, але розробник обіцяє, що найближчим часом воно буде доступно для Firefox і Opera.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...