"Війна - інформаційна і Юля - інформаційний солдат",- Фронтмен гурту О.Torvald про представницю РФ на Євробаченні (відео)

Фронтмен гурту О.Torvald Женя Галич закликає бути обережними роблячи коментарі щодо пускати чи не пускати представницю РФ на Євробачення.

О.Torvald - Женя Галич

У студії "Світського життя" музикант розповів про підготовку свого гурту до конкурсу.

Фронтмен гурту О.Torvald Женя Галич у розмові з Катериною Осадчою зізнався, що майбутня теща при знайомстві спілкувалася з його татуюваннями, а не з ним самим, йдеться у "Світському житті".

"Але всі татуювання це не просто так. "Бременські музиканти" - це мультфільм, який постійно дивиться моя донька, тут усі персонажі: віслюк, трубадур, кіт, собака, півень", - розповів артист.

Рокер віджартувався, що при підготовці до цьогорічного "Євробачення" намагається самотужки залатати дірки у вітчизняних дорогах.

"Якщо серйозно підготовка заключається в тому, що я займаюся вокалом багато. У мене є проблеми з цим, я завжди співав в гаражі, на фестивалях і так далі. На пісенних конкурсах ніколи не співав для такої колосальної аудиторії і більш за все мені хочеться достойно представити нашу країну", - розповідає виконавець.

У студії "Світського життя" пролунав коментар члена журі нацвідбору на "Євробачення" Костянтина Меладзе. У ньому композитор зізнається: впевнений, що виступ O.Torvald буде оригінальним, втім має сумніви стосовно високої позиції гурту у турнірній таблиці конкурсу.

У відповідь на це Євген порадив музичному продюсеру нацвідбору на "Євробачення" вірити у те, що все буде добре оскільки саме Меладзе запросив рокерів спробувати свої сили у цій музичній першості.

Своєю чергою, інший суддя нацвідбору Андрій Данилко висловив впевненість в успішному виступі хлопців та принагідно привітав Катя Осадчу з народженням сина у своєму коментарі.

Лідер O.Torvald підкреслив, що наразі мало не щодня спілкується із Данилком і тріумфаторкою "Євробачення-2016" та тренером "Голосу країни – 7" Джамалою.

І якщо спочатку Женя вважав Андрія таким, що має ознаки зіркової хвороби, то зараз радіє підтримці артиста.

Галич дещо здивував зізнанням про те, хто першим привітав його з перемогою у на відборі.

"Здається Вакарчук був першим . Тільки ми зайшли в гримерку там 200 пропущених: Вакарчук, Хливнюк, мама, тато, брат, знайомі, ну всі-всі-всі", - пригадав рокер.

"Складно широкій масі людей нас зрозуміти, але для того ми йшли на цей конкурс , щоб показати, що є й інша музика", - зазначив артист щодо мотивації гурту для участі у музичному змаганні.

Читайте також: Кобзон різко висловився проти участі Самойлової на "Євробаченні-2017" через її інвалідність

Виступ представниці Росії на "Євробаченні-2017" Галич назвав "абсолютно геніальним ходом спецслужби Російської Федерації".

"Коментувати цю ситуацію безглуздо, я хочу закликати всіх людей, у кого буде свербіти сказати щось, будь що, умовно кажучи. Потрібно пускати, не потрібно пускати, навіть коли пустимо чи не пустимо , робити якійсь коментарі та бути обережними . Через те, що війна - інформаційна і Юля - інформаційний солдат", - прокоментував артист свою позицію щодо Юлії Самойлової.

Фронтмен O.Torvald пригадав як йому наснився покійний Кузьма "Скрябін".

"Мені нещодавно приснився Кузьміч, Кузьма, просто діалог уві сні. Я його дуже погано пам'ятаю все що він сказав, як завжди: чувак не парся, все буде окей. І я йому вірю", - підсумував Женя.

Нагадаємо, в інтерв'ю сайту ТСН.ua фронтмен O.Torvald розповів, яким буде їхній номер на конкурсі, а також поділився деякими подробицями приватного життя.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...