Відразу троє дітей загинуло в один день на Донбасі (фото)

Діти загинули з різних причин.

У Донецькій області 24 березня були виявлені тіла трьох дітей, які загинули з різних причин.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

В Добропіллі було виявлено тіло неповнолітнього хлопчика, повішеного на турніку в замкненій зсередини квартирі. Деталі інциденту з'ясовуються.

У населеному пункті Бажане Мар'їнського району у приватному домоволодінні виявлено три трупи, серед яких дитина. Причиною смерті стало отруєння чадним газом.

У населеному пункті Зайцево Бахмутського району померла новонароджений дитина, 9 днів від дня народження. За даним фактом проводиться розслідування.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...