Відомий український кулінар-реформатор мало не з'їхав з глузду, спробувавши бути веганом протягом тижня

Кулінару довелося перевчати своє сприйняття овочів як гарніру і почати сприймати їх як основну страву. "Мало не зійшов із розуму"- так відомий кулінар розповів про досвід веганства.

Відомий український кулінар-реформатор Євген Клопотенко розповів підписникам про тижневий досвід вегетаріанства, передають Патріоти України. Своїми спостереженнями він поділився на особистій сторінці в Instagram.

"Я це все затіяв із чистого егоїзму. Хотів зрозуміти, де моя межа. Обмежити себе, щоб помітити більше і спробувати ту їжу, яку обходив стороною через власні забобони", — написав Клопотенко.

За його словами, перше, що він помітив — це те, що він зовсім не наїдався, був голодний і постійно думав про їжу.

"У якийсь момент мозок увімкнув захисні механізми, щоб я не зійшов із розуму і почав мені говорити: "Чуваче, все добре. Ти відчуваєш себе краще, ніж раніше". Але це все омана. Насправді, я відчував себе так само", — поділився Євген.

Крім цього, кулінар зазначив, що йому довелося переучувати себе бачити в овочах не тільки гарнір, але й основну страву.

"Було складно, але мені вдалося перевчити себе й побачити в овочах величезний потенціал. Придумав безліч крутих поєднань і рецептів. Зрозумів, що овочів мені потрібно їсти більше", — додав Клопотенко.

Також кулінар підсумував, що завдяки вегетаріанству він поміняв своє ставлення до їжі. Але жити за цими правилами він не зможе, адже тоді безмежний світ їжі для нього перетвориться у тісне місто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Безкоштовно" за 35 тисяч: Чому хворим коронавірусом українцям доводиться платити в держлікарнях

вівторок, 27 жовтень 2020, 0:27

Лікуватися від коронавируса можна не тільки в державних, а й у приватних клініках. Правда, поки ліжковий фонд невеликий - до 60 місць. Від 9 тисяч на добу, але місць вже немає. "Украинцы начали массово откладывать деньги "на коронавирус". Ухудшение эпи...

М'ясний торт з курячої грудки без духовки - неймовірний вибух смаку

вівторок, 27 жовтень 2020, 0:18

Просто не буде, а все тому, що багато інгредієнтів. Зате який потужний букет смаку! Найголовніше, що будемо обходитися без духовки, а це, як відомо, в деяких випадках кращий варіант. Ну тому що можна все проконтролювати, а не сподіватися на провидіння....