Відомий київський українофоб розповів про останні дні життя Миколи Караченцова

Пухлина розділилася і почала розпадатися. Вивести її не було можливості, операцію хворий би не витримав

Володимир Бистряков і Микола КараченцовВідомий композитор та скандальний українофоб, котрий підтримує агресію Кремля в Україні киянин Володимир Бистряков природньо зберігає у Росії обширні зв'язки з товаришами "по цеху", котрі вбачають в ньому "правильного хохла". Був він близьким другом і Миколи Караченцова. Й розповів по останні дні життя актора, а також поділився спогадами про покійного, інформують Патріоти України.

«Последний раз мы с ним виделись в больнице две недели назад. Он был такой румяный, потом мне Андрюша сказал, что он просто опухший. Его опухоль разделилась и начала распадаться. Вывести ее не было возможности, операцию он бы не выдержал. Это и усугубило конец. Семья уже ожидала, что его не станет», - розповів Бистряков.

За словами композитора, близькі Миколи Караченцова всіляко намагалися відвернути актора від поганих думок і розвеселити.

«Мы старались его как-то поддержать, смешили. Люда рассказывала смешные истории, я рассказывал. Он был человек очень смешливый, очень компанейский, никогда никому не отказывал ни в автографах, ни в поцелуях, ни в объятиях. Тем не менее, друзей у него было не так много. Он был очень избирательный», - згадує Володимир Бистряков.

Нагадаємо, Микола Караченцов помер 26 листопада рано вранці в онкологічній клініці Підмосков'я. Причиною смерті стала відмова нирок, які виявилися повністю вражені метастазами, викликаними раком легенів.

М. Караченцов помер напередодні дня народження

Джерело: КП в Україні

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...