Від насмішок і глузування до першої з ангелів Victoria's Secret: Українка, модель відомого бренду поділилася секретами і особистими драмами (відео)

У школі вона терпіла глузування однокласників, а її шкільне кохання завершилося драмою через фігуру. Історія успіху звичайної дівчини з Дніпропетровської області нагадує казку про Попелюшку.

Юна українська модель стала першою учасницею від України в масштабному шоу Victoria's Secret. 21-річна мешканка Синельникове Дарина Хлистун вийде на подіум зі світовими зірками.

Як повідомляється в західних ЗМІ, в цьому році, довгоочікуване дійство відбудеться в Шанхаї, Китай. Там, Даша вийде на подіум разом з "ангелами" Адріаною Лімою, Алессандрою Амбросіо, Бехаті Прінслу, Лілі Олдрідж, Мартою Хант, Тейлор Хілл і іншими супермоделями.

Сьогодні ж перша українка серед ангелів бренду Victoria's Secret як і раніше відчуває на собі агресію хейтерів.

Про це дівчина розповіла в журналістам ТСН.

Представники знаменитого бренду розшукали ще юну модель просто в соцмережах і, переглянувши фото дівчини, запропонувала роботу. Сьогодні Дарина зізнається, що спершу не повірила у такий поворот долі.

"Це не моє, та яка я модель? Думки, думки. Все, я не поїду - пішла і віддала квиток за дві години", - згадала вона. І все ж з часом Дарина зважилася, модельне життя поглинуло її цілком і далі почалися тренування, які не припиняла ні на день.

Журналістам Дарина зізналася, що аж ніяк не вважала своє тіло, яке в підлітковому віці було об'єктом глузувань, привабливим. Однолітки дражнили її за високий зріст, щупле тіло, до того ж саме через зовнішність розбитим серцем завершилася її перше кохання.

"Хлопець був, який мені подобався. Він дуже любив пухленьких. Я заради нього намагалася відкормитися, але не виходило ніяк", - зізналася Дарина.

За останні кілька років українка зуміла виступити на тижнях моди в Нью-Йорку, Мілані та Парижі, Дар'я відкриває покази відомих дизайнерських будинків і регулярно з'являється на сторінках глянцю.

У свою чергу, Хейтер не дрімають. Останньою їх витівкою став злом сторінки Дарини в соцмережах, звідки були вилучені всі її фотографії і відео, в тому числі і перші знімки її успішних поїздок за кордон.

Мати дівчини пишається дочкою і стверджує, що не дивлячись ні на що, Дар'я залишається собою.

"Була така гордість за доньку, що вона в свої 20 років купила квартиру, купила машину в цьому році, маму звільнила з роботи. Не схопила цю зіркову хворобу, не наділа корону", - відзначає вона.

Сьогодні Дарина активно готується до показу, який пройде в жовтні 2017 року Шанхаї (Китай).

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...