Від чого залежить майбутнє України, - блогер і активіст Zen Antipop (відео)

Завдяки чому на думку блогера зможе вижити і зберегти свою самобутність Україна? Як вона може зберегти свою ідентичність, яку їй не збереже ні вишиванка, ні будь-який інший етнічний одяг.

Українці як нація зможуть вижити завдяки українській мові . В іншому випадку вони втратять свою ідентичність, яку їм не збереже ні вишиванка, ні будь-який інший етнічний одяг.

Таку думку в ефірі Обозреватель.LIVE висловив відомий блогер і активіст Zen Antipop.

Так, в ході бесіди він підтвердив тезу про те, що мова є не тільки універсальним засобом спілкування, але ще й генетичним кодом нації.

"Питання мови - це найголовніше і найпринциповіше питання з точки зору виживання нації", - зазначив гість студії.

Блогер підкреслив, що в 21 столітті роль мови дуже багато важить, оскільки інших ознак національної ідентифікації майже не залишилося. "Ми ж не ходимо кожен день в вишиванках, не їмо з етнічного посуду", - пояснив він.

Скріншот з відео

"Якщо поставити поруч українця, француза і німця, то їх не відрізниш крім як за мовою. Якщо українець говорить російською, то в чому його українство проявляється? У тому, що він патріот, що йому подобається мова, якою він не розмовляє ? " - додав Zen Antipop.

Джерело: "Обозреватель"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...