Весняний призов на строкову службу: Скільки буде призвано і куди розподілять

Кабмін затвердив чисельність громадян, які підлягають призову на строкову службу у квітні-травні 2017 року.

Заклик пройде у квітні-травні 2017 року / УНІАНКабмін затвердив чисельність громадян, які підлягають призову на строкову службу у квітні-травні 2017 року.

Із загальної кількості призовників 9 тисяч 135 людей будуть направлені в Збройні сили України, 4 200 осіб - у Національну гвардію і ще 800 чоловік - в Державну спеціальну службу транспорту.

ВР ухвалила закон про створення Єдиного електронного держреєстру військовозобов'язаних. Відповідно до закону, до Реєстру заносяться та зберігаються в базі даних Реєстру відомості про військовозобов'язаних (призовників) як персональні дані, службові дані. При цьому відзначається, що згода військовозобов'язаних (призовників) на обробку їх персональних даних для цілей Реєстру не потрібно.
Джерело: УНІАН

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...