Вдова вбитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова - ймовірна онука Сталіна - тепер зрадниця і ворог Росії (відео)

Колись хвалена артистка, поріднитися з якою було ледь не отримати дворянський титул, раптом стає ворогом та нездарою. Її називали дружиною декабриста, яка поїхала за коханим у чужу країну. І звинуватили в зраді.

Її називають дружиною декабриста, яка поїхала за коханим у чужу країну, і звинувачують у зраді. Марія Максакова – жінка, яка останні роки була поруч із Денисом Вороненковим і овдовіла, про яку можна писати книжки. Учора вона попрощалася з чоловіком, а п'ятницю вона вийде на українську сцену, співатиме українських пісень і присвятить цей концерт йому.

Вдову вбитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакову, яка також свого часу була депутатом Держдуми, в Росії спочатку обожнювали. Для росіян вона була аристократкою, відомою оперною дівою. І раптом почали називати нездарою та ворогом Росії. Її називали дружиною декабриста, яка поїхала за коханим у чужу країну. І звинуватили в зраді.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.

Про життя цієї жінки можна писати книжки – унікальний родовід, гучна кар'єра оперної співачки та депутата Держдуми, і навіть зв'язок зі Сталіним.

Наскільки Марія Максакова значуща персона для Росії, стає зрозуміло одразу з реакції російських ЗМІ на її від'їзд до України. Колись хвалена артистка, поріднитися з якою було ледь не отримати дворянський титул, раптом стає ворогом та нездарою.

Відверті образи полетіли в жінку, що збудувала собі чи не найуспішнішу кар'єру, на яку тільки можна розраховувати в Росії. Вона – солістка Маріїнського театру, неодноразово виступала на концертах Путіна, і була вхожа в усі кола – політичні та шоу-бізнесові.

Путін, по суті теж , скористався її відомим прізвищем і запросив у свою партію "Єдина Росія". Бо Максакові це не просто родовід – це династія зіркових жінок, які підкорювали серця найвпливовіших чоловіків.

Її бабуся Марія Петрівна Максакова – повна тезка внучки. Оперна діва. Солістка Большого театру. Тричі дружина впливових чоловіків. І улюблениця Сталіна. Він ходив на всі її концерти, носив квіти за лаштунки. У Максакової згодом народиться донька Людмила, але хто її батько? Таємниця! Яка піде слідом за оперною дівою Максаковою в могилу.

Чи справді Марія онука Сталіна, російське телебачення влаштує цілу показову дискусію на цю тему з генетичною експертизою.

Мама Максакової Людмила - ймовірна донька Сталіна - стане видатною актрисою Радянського Союзу. В її життя теж проб'ється роман, гідний фільму. Мікаел Таривердієв – композитор зі світовим ім'ям. Колись вони їхатимуть Ленінградським шосе, вона – за кермом, він – поруч. Їм під машину кинеться чоловік напідпитку. Усю вину на себе візьме Таривердієв, відсидить два роки, вийде на волю за амністією. Це буде крапка в їхньому романі, який згодом стане праобразом стрічки Ельдара Рязанова "Вокзал для двох".

Сама Марія Максакова-молодша двічі житиме в цивільному шлюбі. Її перший чоловік Віктор Тюрин пов'язаний із кримінальним світом. У них народилися донька та син.

Другим цивільним чоловіком став ювелір Джаміль Алієв.

І от після тривалих пошуків лише у 37 років вона стане офіційною дружиною борця з корупцією і колеги по мандату Дениса Вороненкова. Завтра, 27 березня, вони мали би святкувати два роки свого подружнього життя на руках з 11-місячним Іванком.

До України вони приїхали торік у жовтні. У Росії їх назвуть "Ромео і Джульєтта", що втекли до хунти.

Лише раз Марія з'явиться на одному з російських ток-шоу, і поставить несподіване для всіх запитання: "У Украины с Россией война или нет?". "Войны нет, на Украине есть хунта, которая захватила власть. Есть бандеровщина, которая убивает своих людей", - почує у відповідь. "Я говорю об абсолютно банальных вещах: об нашем устройстве, которое абсолютно перестало быть демократичным", - наголосить тоді Максакова.

Імовірно, такі висловлювання їй теж можуть коштувати життя. Донедавна її рятувало гучне прізвище. Та після смерті Вороненкова від неї одвернулася навіть найрідніша - мама.

"Ну, и слава тебе Господи, а что с ним ещё делать? Слава Господи, что в конце концов человека, который так подличал, убили", - цитують російські ЗМІ матір Максакової.

І можливо, зараз Марія відчуває в себе на спині приціл тих, хто ще вчора аплодував на її концертах. Адже теж може бути свідком у справі проти Кремля і носієм інформації від свого чоловіка. Такий сценарій неодноразово анонсували на російському телебаченні.

Читайте також: "Я тобі вдячна за кожну секунду": відео прощальної промови вдови Вороненкова

Вона не збирається повертатись до Росії. Учора вона попрощалася з чоловіком. У п'ятницю вона вийде на українську сцену, співатиме українських пісень і присвятить цей концерт йому.

"Конечно, он был рад, что Украина его приняла. Дала ему возможность остаться, потому что его преследовали. Преследовали несправедливо. Если бы я могла что-то изменить, я бы сделала все! Спасибо тебе мой родной", - сказала Марія на похороні свого чоловіка.

Максакова тепер виховуватиме спільного з Вороненковим 11-місячного сина, двох дітей від попереднього шлюбу. Четверта ж дитина свого батька не побачить ніколи, бо народиться після його смерті – Максакова знову вагітна.

Більше подробиць у сюжеті Наталії Ярмоли.

Джерело: ТСН.Тиждень

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...