Вакарчук - Зеленський проти Ляшко - Бойко: Хороші шанси вийти до другого туру, - дипломат

Все йде до того, що другий тур президентських виборів обіцяє цікаві пари нових політиків, яких зараз навіть в президентських рейтингах немає.

Другий тур президентських виборів може бути або за участю старих традиційних політиків або не політиків, або між новими політиками, яких зараз навіть в президентських рейтингах немає, або між популістами і реваншистами. Про це у своєму блозі пише український дипломат Вадим Трюхан, інформують Патріоти України.

Юлія Тимошенко - Петро Порошенко

За його словами, найвірогідніший другий тур: Петро Порошенко - Юлія Тимошенко. Другий можливий варіант: Святослав Вакарчук - Володимир Зеленський , на думку дипломата, кого-то в цій парі претендентів на головну посаду в країні може вибити Віктор Чумак. Ну, і сама несподівана пара у другому турі: Олег Ляшко - Юрій Бойко.

Володимир Зеленський - Святослав Вакарчук

Олег Ляшко - Юрій БойкоЗа словами Вадима Трюхана, щодо Віктора Чумака, звичайно, є ряд питань, але він з політиків нової генерації, хоч маловідомий в широких колах. Також, як Чумак може «вистрілити» якась «темна конячка», про яку ми поки навіть і не думаємо. Ці вибори можуть стати вельми специфічними, коли за пару місяців може з'явиться кандидат, якого сьогодні немає в одній соціологічною вибіркою.

Віктор Чумак

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...