В Україні презентували фільм "Кіборги": Режисер розповів про зйомки фільму та його успіх (відео)

Прес-показ художнього фільму "Кіборги", режисером якого став Ахтем Сеітаблаєв відбувся у кінотеатрі "Оскар"

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео телеканалу "1+1" з You Tube.

Стрічка розповідає про боротьбу українських бійців за Донецький аеропорт у вересні 2014 року. Головні герої фільму – це збірні образи, списані з реальних "кіборгів", серед яких були як кадрові українські військові, так і представники добровольчих батальйонів. Головні ролі виконали Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Роман Ясіновський.

"У численних бесідах із бійцями, коли ми обговорювали сучасний стан нашої країни, я часто чув одну річ, з якою я і пішов знімати цей фільм. Це було розуміння того, що не так швидко все відбувається в нашій країні. Але тим не менш щоранку кожен боєць чистить свою зброю, щоб допомогти країні змінитись. Наша команда намагалася зняти чесне кіно про те, як ми болісно, але все ж звільняємося від всього негативного, що супроводжувало нашу історію", - розповідає режисер.

В українських кінотеатрах фільм "Кіборги" виходить у День збройних сил України, 7 грудня, а у 2018 році стрічка буде презентована на телеканалі "1+1". Наразі ж прем’єри тривають по всій Україні, зокрема у прифронтовому Маріуполі, Львові, Івано-Франківську, Чернігові.

"Для мене показ у Маріуполі був надважливим, адже це місто знаходиться майже на лінії фронту. Тому у нас навіть не виникало питання, де саме має відбутися перший показ. Був дуже теплий прийом, а від наших військових, зокрема від командиру батальйону морської піхоти, ми отримали найцінніший відгук. Він сказав: "Молодці" і віддав честь", - розповів Ахтем Сеітаблаєв сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1".

Перший офіційний трейлер фільму "Кіборги":


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...