"У Сочі Ангела була прекрасна і виконувала роль ангела-хранителя України від російського ведмедя", - московський кореспондент

Ангела Меркель найміцніший і послідовний політик Європи в українському питанні.

Український журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook пише про те, що будь-який Федеральний канцлер Німеччини незалежно від прізвища буде прагнути до діалогу з Росією. Занадто багато тут взаємних інтересів, і російський ринок принципово важливий для німців.

Так вже склалося, що Україна не купує стільки мерседесів представницького і не тільки класу. Це економічна взаємодія не обмежується виключно автомобілями, вона дуже багатогранна. І справа не тільки в економіці.

За словами Романа Цимбалюка, при цьому Ангела Меркель найміцніший і послідовний політик Європи в українському питанні. Її публічні заяви фактично ідентичні тому, що говорять керівники України. «Сьогодні в Сочі Ангела була прекрасна і виконувала роль ангела-хранителя України від російського ведмедя. Її тези: санкції проти РФ будуть діяти поки Росія не виконає Мінськ-2, тобто поки Кремль не піде з Донбасу, спочатку повне перемир'я і припинення обстрілу, а потім політична частина.

Меркель фактично поклала відповідальність на Путіна за гарантування перемир'я на Донбасі. Це означає ніяких ілюзій про природу конфлікту немає. Меркель заявила, що Росія повинна повернути Україні контроль над кордоном і лише потім мова може йти про вибори на Донбасі», – написав журналіст.



За його словами, Меркель не захотіла тільки обговорювати миротворчу місію ООН, про що час від часу говорять в Україні. Тут нічого дивного немає. РФ як постійний член Ради безпеки ООН накладе вето і кінець ініціативи. З приводу Путіна все як завжди. З його слів можна зробити стандартний висновок: всі знають, що Росія завоювала Донбас, так як Путін образився за вигнання Януковича. Ну і що? Доведіть? А ми будь-який аргумент будемо заперечувати. Нам все одно, винні не ми. Хто завгодно – Обама, хунта, марсіани. Говоріть, що хочете, а Росія буде грабувати і використовувати захоплені території на свій розсуд. І що ви нам зробите? Там домінує рубль, а винні в Україні, там російські адміністрації на заводах, а винні в Україні. У будь-якому питанні винні в Україні. «Те, що відбувається на Донбасі можна порівняти з поки фантастичною ситуацією. Якби солдати НАТО захопили резиденцію Путіна в Сочі і почали говорити: «Ми її не відбираємо, тільки трішки покористуємося, треба ж нам десь жити. Це вимушена міра. Можна було б іронічно посміхнутися, якби не ціна і смерті українських солдатів, які стримують поширення чуми «русского мира», – підсумував Роман Цимбалюк.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...