У пошуках щастя: Українка розповіла про життя в Аргентині

Українка, яка живе у столиці Аргентини розповіла про мінімальний прожитковий мінімум на сім'ю та життя в Буенос-Айресі.

Українка Тетяна Селезньова живе у столиці Аргентини, Буенос-Айресі. Фото: з особистого архіву

Мінімальний прожитковий мінімум на сім'ю (2 дорослих і 2 дитини) становить 15 тис. песо на місяць (19 506 грн), мінімальна заробітна плата в Аргентині - 13 005 грн. Мінімальна пенсія - 9 424 грн, говорить Тетяна, повідомляють Патріоти України.

"В інших містах Аргентини середня зарплата трохи менше. Вартість оренди на житло залежить від того, здається вона з меблями або без. Також залежить від району, де вона знаходиться і коливається від 7 150 грн до 24 060 грн в місяць. Для того щоб зняти квартиру, потрібно укласти договір терміном не менше 3-х місяців", каже Тетяна, передає styler.rbc.ua.

Одяг і техніка в країні дуже дорогі. Дорожче на 50%, ніж у сусідніх країнах. Є в Аргентині й проблеми з авіаперевізниками. Існують великі компанії Latam і Aerolineas Argentinas, які встановлюють ціни на ринку авіаперевезень. Рятує те, що країна дуже велика з різними кліматичними широтами. Можна побувати у джунглях, на березі океану, покататися на лижах, з'їздити в пустелю, не виїжджаючи за її межі. Всередині країни розвинені автобусні перевезення.

Аргентина славиться якістю продуктів харчування, особливо овочів і яловичиною. Круглий рік можна купити свіжі фрукти. Яловичина продається теж тільки свіжа, і має солодкуватий присмак. Ціни в Аргентині високі, якщо порівнювати з Україною, але нижче, ніж у Європі. Наприклад, 1 л молока коштує 32 грн, 1 кг яловичини – 273 грн, 1 кг курячого філе – 117 грн. Якість продуктів тут значно вище, ніж в Україні.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...