В Одесі підліток на батьковому авто влаштував масштабну аварію з Tesla (фото, відео)

Аварія сталася на 7-й станції Люстдорфської дороги ввечері 16 липня.

Про аварію повідомляється на YouTube видання Odessa.online, передають Патріоти України.

14-летний мальчик, пока отец спал, взял у него автомобиль BMW на иностранной регистрации. На Люстдорфской дороге он врезался в припаркованный на кругу автомобиль Tesla. После столкновения мальчик пытался скрыться и даже бросил на асфальте свои шлепанцы.

Рядом с пострадавшим авто был припаркован еще один автомобиль Tesla. Из него выбежал водитель и задержал беглеца. В процессе погони он сделал несколько выстрелов в воздух.

На место ДТП вызвали родителей. Отец, который рассказал, что проснулся от звонка с сообщением об аварии, заявил, что не намерен выгораживать сына, однако отметил, что в аварии виноват водитель Tesla, поскольку припарковал авто не по правилам.

Мать подростка вызвала скорую, его госпитализировали с травмой грудной клетки.

Фото: ДТП в Одесі (odessa.online)

Обновлено: за рулем пострадавшего автомобиля Tesla была девушка, на пассажирском месте ее пожилая родственница. В момент ДТП они как раз вышли из машины. При этом девушка-водитель получила травмы и доставлена в больницу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...