Увага, розшук: Небайдужі кияни врятували перелякану школярку від викрадача (фотофакти)

У Києві в Дарницькому районі чоловік намагався викрасти школярку. З'явились фото і прикмети кіднепера.

Фото: Анна Ісламова, Facebook

Очевидець Анна Ісламова на сторінці в Facebook повідомила, що дівчинка вчиться у школі № 290 на Харківському масиві, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні (12 березня. - Ред.) наш тренер і кілька батьків стали свідками передбачуваного, на щастя, не здійсненого викрадання дитини! Дівчинка 12 років, йшла в школу, я звернула на неї увагу, була занадто по-весняному одягнена, коли ж вона стала завертати до школи, різко зупинилася і відійшла назад", - написала вона.За словами Анни, їй здалося, що дитина передумала, оскільки вже йшов урок.

"Але дівчинка не йшла, а стояла на місці і в наше поле зору потрапив чоловік, непомітно одягнений, в шапці-вушанці, джинсах брудно-блакитного кольору і куртці-бомбері. Він не спускав з дівчинки погляду, по дівчинці було видно, що вона перелякана. Дівчинка стала направлятися у нашу сторону, а мужик цей, мало не біг за нею", - уточнила киянка.

Одна з матерів спитала у школярки, чи все нормально з нею, на що вона відповіла: "Ну як сказати... Цей чоловік дивно на мене дивиться і не дає мені проходу".

Одна з мам, обнявши дитину, повела до школи.

"Ми ж стали звертатися до чоловіка, мовляв що ви тут робите! Він почав тікати! Сів у машину, став їхати і не по призначеній дорозі, а по тротуару, дворами, він відверто тікав. Ми встигли зробити фото автомобіля!" - додала киянка.

У школу передана вся інформація, з дівчинкою провів бесіду шкільний психолог, адміністрація повідомила в поліцію.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...