Усик подолав чергового суперника і став першим фіналістом Всесвітньої боксерської суперсерії: Хронологія бою (відео)

Бій Усика з Майрісом Брієдісомпройшов в рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії.

Зустріч боксерів відбулася в Ризі 27 січня, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео You Tube-каналів The Boxing Round Up та Boxing pride.
Видовищний і напружений бій завершився перемогою Усика рішенням суддів. За підсумками бою один суддя побачив нічию, а ще два віддали перевагу українцеві - 114:114, 115:113, 115:113.

Таким чином, Усик здобув чотирнадцяту перемогу на професійному рингу, відібрав у Брієдіса пояс чемпіона світу за версією WBC і вийшов у фінал Всесвітньої суперсерії боксу. Брієдіс зазнав першої поразки в кар'єрі.

Олександр Усик завоював другий чемпіонський титул. Тепер Усик є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBC і WBO.

Олександр Усик: "У вас гідний син вашої країни. Давайте поаплодируем Майріс! Це, напевно, найважчі 12 раундів, які я коли-небудь проводив".

У фінальному поєдинку Усик битиметься з переможцем бою Мурат Гассієв (Росія) - Юнієр Дортікос (Куба). Цей бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

Вирішальний бій боксерської Ліги чемпіонів відбудеться 11 травня в Саудівській Аравії. Переможець турніру отримає спеціальний трофей, який називається Кубок Мухаммеда Алі, і грошову винагороду в розмірі 10 мільйонів доларів.

Дивіться повне відео бою, що відбувся на "Арена Рига".

У чвертьфіналі Усик здобув перемогу технічним нокаутом над німецьким боксером Марко Хуком, а Брієдіс переміг кубинця Майка Переса за очками.

Усик провів свій 14-й бій на професійному рингу, тоді як Брієдіс провів вже 24 поєдинки. 27 січня латвієць зазнав першої поразки.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...